Ah! Kosmos - Flesh


Stereo Mecmuası'nda Müzik Hayvan'ı haftasına devam ediyoruz. Bugün Ah! Kosmos topluluğundan Flesh albümünden bahsedeceğiz. Ah! Kosmos Başak Günak'ın projesi. Melek Yalçın "melting into rise" şarkısına vokalleri ile destek vermiş. Albümün miks çalışması Başak Günak ve Emre Malikler tarafından yapılmış. Albümün mastering'i Emre Malikler tarafından yapılmış.

Albümü dinlemeye başlayınca daha ilk dakikadan çok hoşuma gitti. İçerisine orkestral elementler, trip-hop, vokaller ile süslenmiş elektronik müzik seviyorsanız sanırım ilk dakikalardan itibaren albüm hoşunuza gidecektir. Bildiğiniz gibi hemen her türden albümü Stereo Mecmuası'na konuk ediyoruz. Ancak elektronik müzik dünyası başlı başına bir konu ki, çok yüzeysel şekilde tanımlamalar yapılamayacak bir tarz. Zaman zaman forumlarımızda bu konularda güzel konular açılıyor ve tartışıyoruz. Bu yazışmaları okuyan ve bu tarz müziği seven dostlarımız 3 şarkıdan oluşan albümü hemen edinsinler. Albümdeki en favori parçam " melting into rise" oldu. "II" ve " anneannemin koah'sı" da keyifle dinlediğim ve albümü oluşturan diğer parçalar...
Ah! Kosmos - Flesh
kapak fotoğrafı/ cover photo: timur sezgin
kapak tasarım/ cover design: buket erkmen
İstanbul 2013

Ah! Kosmos topluluğunun Flesh isimli çalışmasına buraya tıklayarak ulaşabilir, buraya tıklayarak ise bilgisayarınıza indirerek hemen dinlemeye başlayabilirsiniz.

Yorumlar